Новини

 

Виставка каліграфії з Піднебесної

20.03.2014
20 березня 2014 року у виставковій залі Національного музею мистецтв імені Богдана та Варвари Ханенків відбулося урочисте відкриття виставки китайської каліграфії від видатного майстра Піднебесної Ма Гоцзюня.

Організатори: Інститут Конфуція Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Посольство КНР в Україні, Національний музей мистецтв імені Богдана та Варвари Ханенків.

У відкритті виставки взяли участь Надзвичайний та Повноважний Посол КНР в Україні Чжан Сіюнь, проректор з науково-педагогічної роботи КНУ імені Тараса Шевченка (міжнародні зв’язки ) Петро Бех, директор Інституту Конфуція КНУ Олександр Гончаренко, директор національного музею мистецтв імені Богдана та Варвари Ханенків Віра Виноградова.

«Каліграфія – це квітка душі китайського народу», – зазначив проректор КНУ Петро Бех. Він зауважив, що для нього велика честь бути на відкритті унікальної виставки майстра Піднебесної Ма Гоцзюня, висловив впевненість, що виставка збере багато відвідувачів та запевнив, що Київський університет завжди готовий долучатись до організації подібних акцій.







Фото Дениса Кривопалого

Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024