Новини

 

Студенти-юристи взяли участь у змаганні з права СОТ у Празі

19.03.2014
З 10 по 14 березня 2014 року команда КНУ у складі студентів 4 курсу юридичного факультету – Олександра Мельника та Владислава Курилка, а також студенток 1 курсу магістратури Інституту міжнародних відносин Вікторії Краснощок та Іванни-Марії Мельник взяла участь в регіональному раунді ELSA WTO Moot Court Competition, що проходив у столиці Чеської Республіки – Празі. Тренерами команди вже традиційно виступали викладачі ІМВ – Сергій Козьяков, Вікторія Коцюбська та Анна Гладштейн.

ELSA WTO Moot Court Competition – це одне з найпрестижніших світових змагань серед студентів-правників. Воно являє собою симуляцію засідання судового органу Світової організації торгівлі, під час якої команди студентів у ролі представників країн презентують позиції своїх країн на стороні позивача та відповідача.

За підсумками регіонального раунду команда університету стала шостою серед сімнадцяти команд, обійшовши команди таких знаних навчальних закладів, як Університет Единбургу, Лондонська школа економіки, Санкт-Петербурзький державний університет, Університет Хельсінкі, Університет Пассау, Університет Абердину, Університетський коледж Дубліну та Університет Берну. До фінального раунду, що проходитиме у травні в Женеві, пройшли команди Університету Мюнстеру, Університету Амстердаму та Університету Афін.

За індивідуальними показниками студенти юридичного факультету Олександр Мельник та Владислав Курилко посіли 10-е та 8-е місця відповідно серед 57 промовців, які взяли участь у змаганні.






Юридичний факультет

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024