Новини

 

Запрошуємо студентів до участі міжнародній молодіжній конференції IYF World Camp 2014

14.03.2014
З 1 по 5 травня 2014 року в столиці України місті Києві, відбудеться IYF World Camp 2014 – міжнародна молодіжна конференція, що проходить щорічно в 40 країнах світу і змінює життя студентів.

Метою конференції є мотивація молоді до життєвого принципу "життя заради інших". Це є запорукою здорового соціуму взагалі та щастя особистості зокрема. Завдяки поставленій меті конференція виховує сумлінних, гармонійно розвинутих, відданих своїй справі та державі людей.

У конференції беруть участь понад 800 студентів, впливові політики, вчені, спортсмени, співаки та митці не лише України, а й інших країн Європи, Азії та Африки.

На Майдані Незалежності відбудеться Фестиваль культур "Cultural Festival", на якому всі охочі мають чудову нагоду поринути у святкову атмосферу разом з відомими артистами та музикантами, міжнародними танцювальними колективами та видатними діячами сьогодення, які проголосять вітальне слово.

Продовженням конференції є благодійна музично-театралізована вистава "Christmas Cantata" у виконанні всесвітньо відомого "Gracias Choir&Orchestra". Виступи хору та оркестру "Gracias Choir&Orchestra" мали особливий успіх у таких великих залах: Sydney Opera House (м. Сідней, Австралія), Haydn Hall (м. Ейзенштадт, Австрія), Madison Square Garden (м. Нью-Йорк, США), Rosengarten (м. Манхейм, Німеччина), Маріїнський театр (м. Санкт-Петербург, Росія).
11 травня 2013 року вистава під назвою "Різдвяна кантата" (Christmas Cantata) зібрала повний зал у Національній опері України імені Т. Г. Шевченка, залишивши у серцях глядачів незабутні враження. У рамках конференції 4 травня 2014 року вистава буде проходити в Палаці Україна.

Також кияни та гості столиці матимуть змогу перемогти себе у спортивних змаганнях IYF Olympic Day в парку "Дружби народів". Захід спрямовано на популяризацію здорового способу життя серед молоді.

Головною темою конференції є принцип "Життя заради інших", якому присвячені лекції засновника, ідейного основоположника IYF Ок Су Пака і запрошених видатних діячів політики, бізнесу, науки та мистецтва. Цікавинкою лекцій є власний досвід доповідачів та приклади з їхнього життя.

Анкету учасника конференції можна заповнити за посиланням:

Анкету волонтера конференції можна заповнити за посиланням:

Контакти:

Контактні телефони:
+38 093 007 62 90
+38 099 362 85 15
+38 097 300 27 81
Email: info@iyf.org.ua






Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024