Новини

 

Ярмарка вакансій на економічному факультеті

06.03.2014
Економічний факультет запрошує студентів та аспірантів Київського національного університету імені Тараса Шевченка на «День кар’єри 2014», що відбудеться 12 березня 2014 року в приміщенні економічного факультету за адресою вул. Васильківська 90 а.
«День Кар’єри» – унікальний проект, в ході реалізації якого компанії-роботодавці мають можливість презентувати себе як роботодавця та запропонувати свої вакансії студентам Університету. Цього року у Ярмарці вакансій братимуть участь такі компанії як Ernst&Young, СанІнбев, KPMG, Philip Morris, Loreal, PWC, JTI, Deloitte, PZU, SAP, Агелес та інші.
Даний формат заходу надає можливість особистого спілкування роботодавців та студентів, сприяючи таким чином ефективному обміну інформацією щодо сучасних тенденції ринку праці, діяльності компаній, їх відкритих вакансій, програм працевлаштування, стажування, проходження практики тощо.
Чекаємо на Вас 12 березня 2014 року о 10.00 в приміщенні економічного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка за адресою вул. Васильківська 90 а.



Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024