Новини

 

Подвійні дипломи з Францією на географічному факультеті

21.02.2014
17 лютого 2014 року Вчена рада географічного факультету підтримала пропозицію про міжнародне співробітництво у сфері підготовки професіоналів туристичної галузі спільно з Міжнародною освітньою корпорацією Вищих шкіл бізнесу, готельного та туристичного менеджменту «VATEL». Було створено спільну робочу групу у складі представників обох навчальних закладів: заступника декана з міжнародного співробітництва географічного факультету доцента Олени Мотузенко, завідувача кафедри країнознавства і туризму професора Ольги Любіцевої Ольги та пані Іюн Кі-Жюн – заступника директора з міжнародних відносин корпорації «VATEL».

Метою діяльності робочої групи є технічне опрацювання проекту про відкриття з 2015-2016 навчального року на базі кафедри країнознавства і туризму бакалаврату спеціалізації «Міжнародний туризм та готельний сервіс» та магістратури спеціалізації «Міжнародний туризм та готельний сервіс» з подвійним дипломуванням з Міжнародною школою бізнесу, готельного та туристичного менеджменту.

Міжнародна група «VATEL» включає 25 Вищих шкіл готельного та туристичного бізнесу, що розташовані у різних регіонах світу (Європі, Північній та Південній Америці, Азії, Африці) www.vatel.com.

Під час презентації навчального процесу у Вищій школі готельного та туристичного менеджменту та аналізу навчальних програм з бакалаврату та магістратури, французькі колеги продемонстрували приклади втілення інновацій у навчальний процес, безпосередній тісний зв'язок з практичною підготовкою фахівців високої кваліфікації для сфери туризму.

Навчальний заклад співпрацює з провідними готелями, ресторанами, виробниками вин та гастрономічних продуктів Франції та світу, на базі яких студенти проходять стажування та починають свою кар’єру у туристичному бізнесі.




Географічний факультет

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024