Новини

 

У ВІКНУ завершилися курси підвищення кваліфікації

06.02.2014
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка (ВІКНУ) з 20.01.14 по 01.02.14 проводилися курси підвищення кваліфікації з права збройних конфліктів військовослужбовців та державних службовців Міністерства оборони України та Збройних Сил України.

Метою проведення курсів було набуття офіцерами теоретичних та практичних навичок у сфері міжнародного гуманітарного права та права збройних конфліктів.

Зі слухачами були проведені заняття з навчальних дисциплін: “Право збройних конфліктів” та “Міжнародне гуманітарне право”. До проведення занять були залучені досвідчені викладачі кафедри фінансів і права: кандидати юридичних наук, доценти підполковник Ігор Коропатнік, Олександр Пашинський та інші науково-педагогічні працівники кафедри. Найбільш старанно навчалися на курсах майор Віталій Стаднік та лейтенант юстиції Євген Алябов.





З 14.01.14 по 05.02.14 проводилися також курси підвищення кваліфікації фахівців по роботі з особовим складом військових частин і підрозділів безпосереднього підпорядкування Міністерства оборони України та Генерального штабу Збройних Сил України.

Зі слухачами були проведені заняття з дисциплін: “Теорія і методика виховної роботи”, “Актуальні проблеми воєнно-політичної історії України”, “Військова психологія”, “Актуальні проблеми ідеологічної роботи в Збройних Силах України”.

До проведення занять були залучені досвідчені фахівці: заступник начальника соціально-психологічного управління Головного управління по роботі з особовим складом Збройних Сил України, кандидат психологічних наук полковник Едуард Литвиненко, заступник начальника Військового інституту з навчальної роботи, кандидат політичних наук полковник В’ячеслав Кирик, начальник кафедри військової педагогіки та психології, кандидат психологічних наук полковник Сергій Васильєв, професор кафедри військової педагогіки та психології, доктор психологічних наук Олександр Сафін та інші науково-педагогічні працівники кафедри.

Слухачі отримали необхідні знання, що допоможуть їм у подальшій службі. Серед тих, хто показав найкращі знання були: підполковник Олег Каштальян, майор Ірина Сізон та старший лейтенант Катерина Скидан.




Військовий інститут

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024