Новини

 

Вітаємо переможців турніру з футзалу!

27.01.2014
З 15 по 21 січня в спортивному комплексі Університету в рамках Спартакіади «Бадьорість та здоров’я» проходив турнір із футзалу серед команд професорсько-викладацького складу Київського національного університету імені Тараса Шевченка. У турнірі взяли участь шість команд, які були розподілені на дві групи.

До групи «А» потрапили команди кафедри фізичного виховання та спорту, юридичного факультету та збірна команда «геологічного і географічного ф-тів».

До групи «В» увійшли команди ВІКНУ, збірна «ф-ту психології і філософського ф-ту», збірна «радіофізичного, механіко-математичного ф-тів і ф-ту кібернетики».

Ігри проходили у безкомпромісній боротьбі. До півфінальних ігор виходило по дві команди з кожної групи. У першому півфіналі грали команди юридичного ф-ту і збірна «ф-ту психології і філософського ф-ту», у другому півфіналі - кафедри фізичного виховання і збірна «РФФ, механіко-математичного ф-ту і ф-ту кібернетики». У матчі за третє місце зустрілися команди юридичного ф-ту і збірна «РФФ, механіко-математичного ф-ту і ф-ту кібернетики». Гра закінчилася за нічийного рахунку 2:2, а в серії післяматчевих шестиметрових ударів точнішою виявилась команда юридичного ф-ту.

У фіналі зустрічалися команди кафедри фізичного виховання і збірна «ф-ту психології і філософського ф-ту». У напруженій боротьбі першою відкрила рахунок збірна «ф-ту психології і філософського ф-ту». Олександр Красновський поцілив у лівий верхній кут воріт, після чого ініціативніше стали діяти гравці команди кафедри фізичного виховання. Результатом цих дій став гол від кращого бомбардира турніру Сахарова Костянтина (кафедра фізичного виховання, 8 голів), який зрівняв рахунок у грі. На останніх секундах збірна «ф-ту психології і філософського ф-ту» отримала право на штрафний удар, який і вирішив долю зустрічі. Удар Терешко Віктора виявився переможним для збірної «ф-ту психології і філософського ф-ту», яка посіла І місце в турнірі. Другою стала команда кафедри фізичного виховання, а бронзовим призером – команда юридичного ф-ту. Кращим гравцем турніру визнано декана ф-ту психології Данилюка Івана Васильовича.

Головний суддя змагань – викладач кафедри фізичного виховання та спорту Давиденко М. П.

Ми щиро бажаємо учасникам змагань нових досягнень, а всім вболівальникам вдячні за підтримку своїх команд. Чекаємо на нові зустрічі на спортивних майданчиках!







Кафедра фізичного виховання та спорту



Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024