Новини

 

У ВІКНУ проведено командирський збір

25.01.2014
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка (ВІКНУ) з 20.01.14 по 24.01.14 відбувся командирський збір з офіцерами та особами сержантського складу.

Метою заходу було: удосконалення практичних навичок офіцерів та осіб сержантського складу у виконанні функціональних обов’язків у повсякденних умовах, теоретичних знань військовослужбовців Військового інституту щодо сучасних перспектив розвитку Збройних Сил України та передового досвіду проведення заходів індивідуальної підготовки, навчання курсантів, організації повсякденної діяльності структурних підрозділів.

З учасниками збору були проведені заняття з методичної, спеціальної, оперативно-тактичної, мобілізаційної, вогневої, стройової, фізичної підготовки, основ захисту державної таємниці та Статутам Збройних Сил України. Із змістовними лекціями виступили: керівний склад, науково-педагогічні працівники ВІКНУ.




За словами заступника начальника Військового інституту полковника Олександра Приліпка, командирський збір пройшов на високому організаційно-методичному рівні та досяг своєї мети. Визначено основні завдання на 2-й семестр 2013/2014 навчального року. Полковник зазначив, що за результатами контрольних занять кращих показників досягли: полковник Віктор Шваб, підполковник Максим Білан, майор Наталія Мась та капітан Антон Волков.
За підсумками проведення командирського збору буде видано наказ начальника Військового інституту.


Відділ з виховної роботи Військового інституту КНУ

Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024