Новини

 

Дід Мороз від курсантів Військового інституту

09.01.2014
22.12.13 відбулася загальноуніверситетська поїздка до Кмитівської спеціалізованої ЗОШ-інтернату для дітей з вадами розумового розвитку. Вихованцям показали благодійну шефську театралізовану виставу та святковий концерт “Зустріч з Дідом Морозом”.
У цьому веселому дійстві взяли участь представники Курсантської Ради Військового інституту на чолі з сержантом Русланом Колішенко та студентський актив соціального департаменту Студпарламенту КНУ на чолі з Діаною Абдулаєвою.
Святкова програма була насичена різноманітними конкурсами, іграми, привітаннями і подарунками.
Окрім традиційного спілкування з Дідом Морозом та Снігуронькою дітлахи стали активними учасниками танцювальних номерів та різноманітних сценічних, психокорекційних розваг, ігор з елементами військового вишколу та майстер-класів з плетіння.
– Кожна дитина вірить у казку та сподівається, що колись її мрії здійсняться. Ми щоразу приходимо, щоб втілити ці мрії в життя, адже хто як не ми, майбутні військові, повинні дати їм впевненість у собі, підтримку та допомогу, – зазначив сержант Руслан Колішенко. – Коли бачиш радість в очах дітей, позбавлених батьківської опіки, то розумієш, наскільки важливі наші зустрічі.
















Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024