Новини |
Tweet |
Кулінарія теж творчість |
|
---|---|
24 грудня на географічному факультеті відбувся традиційний захід – презентація кухонь народів світу. Студенти ІІІ курсу кафедри країнознавства та туризму у рамках вивчення дисципліни «Технології обслуговування в туризмі» ознайомили присутніх з сировинною базою, технологією приготування та типовими стравами фінської, марокканської, турецької, грузинської та індійської кухонь.
Це було справжнє свято студентської кулінарної творчості. Лунали мови різних народів, звучали національні мелодії і жарти. До презентацій включалися жанрові сценки і народні танці. Барвисті національні костюми, сервірування столів і, звичайно, аромати власноручно зготованих страв створювали неповторний колорит презентованої країни. Виступи органічно доповнював змістовний відеоматеріал. Журі оцінило майстерність конкурсантів у п’яти номінаціях: «найартистичніша презентація», «гурманський ухил», «найкреативніша «подача» матеріалу», «художнє оформлення столу і страв» та «класика жанру». Прес-центр
|
© Всі права захищені 1995-2024