Новини

 

Кулінарія теж творчість

26.12.2013
24 грудня на географічному факультеті відбувся традиційний захід – презентація кухонь народів світу. Студенти ІІІ курсу кафедри країнознавства та туризму у рамках вивчення дисципліни «Технології обслуговування в туризмі» ознайомили присутніх з сировинною базою, технологією приготування та типовими стравами фінської, марокканської, турецької, грузинської та індійської кухонь.
Це було справжнє свято студентської кулінарної творчості. Лунали мови різних народів, звучали національні мелодії і жарти. До презентацій включалися жанрові сценки і народні танці. Барвисті національні костюми, сервірування столів і, звичайно, аромати власноручно зготованих страв створювали неповторний колорит презентованої країни. Виступи органічно доповнював змістовний відеоматеріал. Журі оцінило майстерність конкурсантів у п’яти номінаціях: «найартистичніша презентація», «гурманський ухил», «найкреативніша «подача» матеріалу», «художнє оформлення столу і страв» та «класика жанру».





Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024