Новини

 

Викладач ІМВ – лауреат літературного конкурсу імені Рона Хаббарда

26.12.2013



Доктор філологічних наук, професор кафедри іноземних мов Інституту міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка Геннадій Едуардович Мірам став лауреатом відомого американського літературного конкурсу англомовної інтелектуальної прози імені Рона Хаббарда.

Геннадій Едуардович Мірам став лауреатом конкурсу імені Рона Хаббарда за свою першу англомовну повість під назвою «Інші» («Others»). Сюжет повісті у загальних рисах є таким: головного героя, який з відчаю вирішує вкоротити собі віку, рятує мільярдер, який просить його вирушити у подорож до Африки та відшукати плем’я, якому вдалося перемогти смерть.

Письменник і поет працює під псевдонімами Хуан Мірамар і Геннадій Мірамов.

Окрім американського конкурсу, Геннадій Едуардович став також переможцем двох етапів конкурсу поезії «Золота строфа» (Росія). Пише Геннадій Едуардович російською та англійською і добре володіє українською та польською мовами.

Інститут міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка щиро вітає Геннадія Едуардовича Мірама із значним здобутком на літературній ниві та бажає міцного здоров’я, творчої наснаги, гарних студентів та якнайбільше яскравих і щасливих моментів у житті!

Прес-центр ІМВ


Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024