Новини

 

«Містер Дипломат» 2013 в ІМВ

23.12.2013
17 грудня 2013 року відбулася головна подія року в Інституті міжнародних відносин – конкурс «Містер Дипломат» 2013! Вісім кращих студентів ІМВ боролися за звання найталановитішого молодого дипломата. Нагадаємо учасників :
Мануел Айрапетов – V курс спеціальності “міжнародне право”
Володимир Корнієнко – ІV курс спеціальності “міжнародне право”
Ярослав Крайник – ІV курс спеціальності “міжнародний бізнес”
Антон Краснов – ІV курс спеціальності “міжнародна інформація”
Роман Надточій – V курс спеціальності “міжнародні економічні відносини”
Олександр Осіпов – ІV курс спеціальності “міжнародні економічні відносини”
Єгор Охотніков – ІV курс спеціальності “міжнародний бізнес”
Дмитро Ткаліч – ІV курс спеціальності “міжнародні відносини”


Ведучим конкурсу, як і минулі два роки, був випускник ІМВ, шоумен, теле- та радіоведучий Андрій Джеджула.
Конкурс складався за традиційною схемою – основна частина, півфінал та фінал. Основний етап складався з представлення учасників, вікторини (що складалась з трьох випробувань – 10 запитань за 1 хвилину зі сфери країнознавства, музичний конкурс, запитання зі сфери міжнародних відносин та зовнішньої політики) та прекрасного вальсу. У півфіналі на молодих дипломатів чекало випробування з дипломатичного протоколу та етикету (у цьому році столовий етикет). Традиційно експертом та головним суддею цього етапу стала доцент кафедри міжнародних організацій та дипломатичної служби, експерт з дипломатичного протоколу та етикету Тетяна Іванівна Шинкаренко. Також у півфіналі був ще один конкурс – запитання від наших поважних експертів. Цього разу ними стали – Надзвичайний і Повноважний Посол України, професор. Ректор Дипломатичної академії при Міністерстві закордонних справ України Микола Андрійович Кулінич, доктор економіки, Голова представництва Торгово-промислової палати Грузії в Україні (перший грузинський дипломат в незалежній Україні) Георгій Сігуа, Повноважний міністр посольства Литви в Україні Марюс Януконіс, випускник ІМВ, колишній директор департаменту інформаційної політики МЗВ України Олег Волошин.
Фінал цього року був абсолютно новим. Кафедра іноземних мов нашого Інституту запропонувала свій конкурс на знання іноземної мови – дипломати із зав’язаними очима слухали промову відомого політика англійською мовою, потрібно було сказати, хто говорить, і яку посаду ця людина обіймала на момент виступу. Цей конкурс досить складний, але фіналісти справились із завданням. Також їм потрібно було відповісти на запитання від поважного експерта та члена журі Миколи Андрійовича Кулінича.
Оцінювали конкурсантів високоповажні члени журі:
Директор Інституту міжнародних відносин – Валерій Володимирович Копійка, завідувач кафедри іноземних мов – Валентина Вікторівна Дайнеко, заступник директора з навчально-виховної роботи – Тарас Миколайович Климук, заступник директора з навчальної роботи – Ігор Олександрович Мінгазудінов, заступник директора з міжнародних зв’язків – Ігор Євгенович Голубій, а також наші експерти – Микола Андрійович Кулінич, Георгій Сігуа, Марюс Януконіс.
Почесними гостями цього року стали особи, запрошені партнером конкурсу «Містер Дипломат» – Молодіжною дипломатичною ініціативою. Це другий секретар, керівник візового відділу Посольства США в Україні Ларрі Соча, головний спеціаліст-експерт Представництва Росспівробітництва в Україні, кандидат юридичних наук Андрій Михайлович Муравйов. Також на конкурсі були представники від компаній-партнерів, серед яких голова ГО «Молодіжна дипломатична ініціатива»Павло Черкашин, керівник сіті-гайду Gloss.ua, випускник ІМВ Сергій Даниленко, виконавчий продюсер програми «Світське життя з Катериною Осадчою», куратор порталу JetSetter.uaАнна Ганопольська, директор відділу міжнародної освіти Центру міжнародних програм Альона Шевченко, фінансовий консультант українського офісу TEG, директор об'єднання туристичних агентств «Лови Тур» Андрій Мельник, засновник «Ukrainian iPhone service» Олександр Пітерман, співзасновник першого ігрового бару «Levelup» Тетяна Кандзюба, засновники компанії «Bubbleboom»ДаниїлВітько, Михайло Хижняк та Ірина Євстратенко, голова Ради Студентів ІМВ Антон Грановський, голова Студентського Профбюро ІМВ Юлія Кириллова, головний редактор Вісника Ради Студентів ІМВ Анна Качайло.
Молоді дипломати були задіяні не лише у конкурсній програмі, але й у художній номерах. Конкурс розпочався з виходу учасників на сцену у формі танцю, пізніше вони відтворили святковий фуршет перед балом у номері Дарини Кирилко, де Інна Задорецька та Іван Токатли показали чуттєвий танець. На конкурсі виступали також запрошені гості – JamboJazzQuintet, а також наші талановиті студенти – Нарміна Мамішова (вокал), Олександр Сундєєв (контрабас), Андрій Ніконов (рояль), Данило Почтарьов (барабани), Анастасія Єжова та Юлія Чернишова (бек-вокал). Ще в одному номері пара Анастасії Сябро та Юрія Огнєва показала чудовий танець під вокал Анастасії Єжової.
Над конкурсом працювала велика команда організаторів – Юлія Решітько, Юліана Охотнік, Тетяна Янковська, Антоніна Остапчук, Наталя Сенаторова, Інна Задорецька, Ірина Сидоренко, Олександра Короткова, Максим Подопригора, Віталій Коломієць, Олексій Хорошенький, Яна Ляховецька, Олексій Волошин, Аліна Козіцька, Богдан Міфтахов, Михайло Кудла, Аліса Колеснікова, Данило Почтарьов, Ірина Білик та ще багато інших! Очолювала організаційний комітет Дарина Кирилко.

Отже, результати конкурсу наступні:
У півфінал пройшли Антон Краснов, Олександр Осіпов, Єгор Охотніков та Дмитро Ткаліч. Фіналістами стали Антон Краснов та Олександр Осіпов.
На порталі «Лови момент!» тривало голосування за учасників, переможцем ставОлександр Осіпов, вже дуже скоро читайте інтерв’ю з ним на порталі.
Медіа-партнер конкурсу сіті-гайд "Gloss.ua" обравЄгора Охотнікова, він отримав квитки на Новорічний карнавал у Малій Опері.
Перемога в одній з найкращих номінацій "Вибір народу", що показує результат глядацького голосування у залі, дісталася Мануелу Айрапетову! Він дійсно справив враження на всіх присутніх.
Мануел Айрапетов, Ярослав Крайник, Роман Надточійта Володимир Корнієнко отримали Поїздку до ТК Буковель від партнера конкурсу - Профбюро ІМВ!
Усі учасники отримали подарунки від партнерів - магазину подарунків WowShop, компанії Bubbleboom, UkrainianiPhoneService, уроки гри в гольф від Гольф Центру, а також afterparty в MaiTaiLounge!
Отже,
2-й віце-містер - Дмитро Ткаліч
1-й віце-містер - Олександр Осіпов
Містер Дипломат 2013 - Антон Краснов!
Вітаємо переможців!

2-й віце-містер - Дмитро Ткаліч оримав європейський тур (Вена, Будапешт) від об’єднання туристичних агентств «Лови тур!», часи гри в ігровому барі «Levelup», сертифікат на створення власної фотокниги від фотосудії «Позитив».
1-й віце-містер - Олександр Осіпов отримав часи гри в ігровому барі «Levelup», сертифікат на створення власної фотокниги від фотосудії «Позитив».
Містер Дипломат 2013 - Антон Краснов отримав: кубок «Містер дипломат 2013», два тижні курсів іноземної мови на Мальті від Центру міжнародних програм (CIP), сертифікат на суму 1000 доларів США на участь у освітній поїздці до Вашингтону від Транснаціональної освітньої групи (TEG), навчальну поїздку європейськими інституціями від Організації «Україна в Європі», часи гри в ігровому барі «Levelup», сертифікат на створення власної фотокниги від фотосудії «Позитив», привілейовану участь у заходах Молодіжної дипломатичної ініціативи 2014 року , подарунки від Росспівробітництва, Премія Першого Містера Дипломата, AppleTV від UkrainianiPhoneService.







Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024