Новини

 

Зустріч із іноземними студентами та дослідниками

19.12.2013
У першому семестрі 2013-2014 навчального року за освітньою програмою ЄС Еразмус Мундус до Київського національного університету імені Тараса Шевченка прибули на навчання та стажування студенти з Італії, Литви, Словаччини, дослідники з Угорщини і викладач з Університету Миколаса Ромеріса (Литва). Вони обрали наш університет, щоб навчатися і проходити стажування в Інституті міжнародних відносин, Інституті філології, економічному та географічному факультетах, Інституті біології.

Проректор з науково-педагогічної роботи (міжнародні зв’язки) Петро Бех та заступник начальника відділу міжнародного співробітництва Олександр Меншов провели зустріч з іноземними студентами та дослідниками, які перебувають у нашому університеті в рамках програми Еразмус Мундус.

Під час зустрічі іноземні студенти поділилися своїми враженнями від перебування і навчання в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка, обмінялися думками, пропозиціями, порівнюючи університети, з яких вони прибули. Іноземні студенти були приємно вражені високим рівнем навчання, а також архітектурою Головного корпусу нашого університету. Проректор Петро Бех побажав їм успішно завершити навчання і стажування в нашому університеті та вручив пам’ятні сувеніри.






Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024