Новини

 

Запрошуємо на відкриття центру «Страхового бізнесу» у рамках «Грудневих читань — 2013» на економічному факультеті

09.12.2013



У рамках ІХ Міжнародної науково-практичної конференції «Грудневі читання – 2013» 12 грудня 2013 року на економічному факультеті Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбудеться відкриття навчально-виробничого центру «Страхового бізнесу» із сучасними інформаційними та телекомунікаційними технологіями і потужним матеріально-технічним забезпеченням.

Метою діяльності Центру є:
- посилення практичної складової навчання на основі використання новітніх інтерактивних технологій та інформаційних ресурсів;
- проведення наукових досліджень на якісно новому рівні;
- поширення та впровадження в навчальний процес і практичну діяльність передових знань, наукових досягнень, практичних навичок та підприємницьких здобутків у галузі страхування та ризик-менеджменту.

Створення навчально-виробничого центру «Страхового бізнесу» дасть змогу підвищити ефективність поєднання у навчальному процесі теоретичних та практичних складових і підготувати висококваліфікованих фахівців у сфері страхування та ризик-менеджменту.

«Грудневі читання» проводяться на економічному факультеті Київського національного університету імені Тараса Шевченка вже протягом дев’яти років. Базою для проведення заходу є кафедра страхування та ризик-менеджменту. У роботі конференцій беруть участь науково-педагогічні працівники вищої школи, науково-дослідних інститутів, провідні фахівці страхового бізнесу. У рамках конференцій проходять наукові круглі столи для аспірантів та студентів.

Загальна кількість учасників конференцій становить 2344 особи. Зокрема учасниками конференцій є представники державних органів та страхового бізнесу, студенти, аспіранти та докторанти Київського національного університету імені Тараса Шевченка та інших вузів, викладачі Київського національного університету імені Тараса Шевченка та викладачі інших навчальних закладів, а також провідні вчені та фахівці страхового ринку з різних країн, зокрема з Великобританії, Латвії, Польщі, Росії, та Узбекистану.

Регламент
9:00-10:00 – реєстрація учасників конференції за адресою: м. Київ, вул. Васильківська 90-а, Економічний факультет Київського національного університету імені Тараса Шевченка
10:00-13:00 – робота конференції
13:00-13:30 – відкриття навчально-виробничого центру «Страхового бізнесу»
13:30-14:30 – обідня перерва
14:30-16:00 – двосторонні зустрічі


Контактна інформація:
Адреса: м. Київ, вул. Васильківська 90а
E-mail: Kaf_insurance@rambler.ru, тел. +380 (44) 521 33 96



Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024