Новини

 

Посол Єгипту нагородив студентів за найкращі есе

04.12.2013
4 грудня в Єгипетському центрі Інституту філології відбулося нагородження переможців конкурсу есе на тему «Яким я бачу Єгипет», проведеного Посольством Арабської Республіки Єгипет за участі Надзвичайного та Повноваженого Посла Єгипту в Україні Усама аль-Бадра.

Пан Посол перед нагородженням переможців висловив захоплення високим рівнем володіння арабською мовою всіх учасників конкурсу: «Більшість есе написані майже без мовних помилок, тому було складно обирати кращих серед найкращих. Після перевірки робіт я запитав Олену Георгіївну про те, де студенти писали есе – вдома чи в Інституті. Вона запевнила, що конкурс проводився в аудиторний час». Завершивши вступне слово, пан Посол вручив грошові винагороди трьом магістрантам – Олені Снітко, Оксані Кирпаль та Северину Коваленко, а також Грамоти всім учасникам конкурсу.

Насамкінець Усамааль-Бадра запропонував вісімнадцятьом студентам у 2014 році відвідати Каїр та пообіцяв, що схожі конкурси будуть проводитися й надалі з метою заохочення поглиблено вивчати арабську мову. «Посольство Арабської Республіки Єгипет в Україні – це ваш другий дім, шановні студенти, двері якого завжди відчинені. Ми намагатимемося забезпечувати вас науковою літературою для поглибленого вивчення нашої мови і літератури», – сказав пан Посол та подарував близько 80 книжок для поповнення фонду Єгипетського центру.








Олександра Касьянова,
Фото: Валерій Попов, прес-центр Інституту філології


Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024