Новини

 

Семінари з американознавства в Інституті філології

18.11.2013
14 листопада 2013 року офіцер консульського відділу Посольства США в Україні Лері Соча провів у Центрі англійської мови та інформації семінар з американознавства на тему: «Національний уряд США vs. уряди штатів». Ознайомитися зі змістом зустрічі можна за посиланням: http://usembassykyivukr.wordpress.com/2013/04/09/федералізм-стара-ідея-і-її-сучасне-зас/

Це вже четвертий семінар з американознавства цього навчального року. На попередніх обговорювалися такі теми: «Фемінізм у США», «Американське кіно» та «Збройні сили США». Теми інших семінарів цього семестру: «Історія імміграції до США», «Американська культура крізь призму їжі» (Тамара Стернберг-Греллер, яка проводитиме це заняття, обіцяла пригостити студентів типовими американськими стравами!) та «Американські свята і традиції».

Клуб з американознавства (American Studies Club) – спільний проект Посольства США (відділу преси, освіти та культури) і Центру англійської мови та інформації. Заняття проводять співробітники різних відділів Посольства США, які є фахівцями у певній галузі. Клуб призначений для студентів, викладачів, аспірантів і співробітників Університету, які бажають ознайомитися з історією, політикою, економікою, культурою США.

Незважаючи на те, що семінари тривають уже декілька тижнів, ми запрошуємо всіх охочих взяти участь у наступних семінарах!










Центрі англійської мови та інформації Інституту філології

Фото: Валерій Попов


Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024