Новини

 

Фізики розіграли кубок факультету з міні-футболу

18.11.2013
17 листопада в спорткомплексі Університету відбувся турнір з міні-футболу серед команд фізичного факультету. Приємно відзначити, що заявки на участь у ньому подали 10 команд з числа студентів, випускників та викладачів фізичного факультету. Неабиякий інтерес турнір викликав і в глядачів: кожна команда була забезпечена гарячою підтримкою своїх вболівальників на трибунах спорткомплексу.

Спершу команди були розділені на дві групи, де точилась боротьба за вихід у півфінали. Далі переможці груп розіграли між собою право на участь у фіналі та матчі за третє місце. У результаті напруженої боротьби кубок фізичного факультету здобула команда випускників. Переможці та призери турніру були нагороджені пам’ятними медалями, а найактивніших вболівальників відзначено дипломами. Найкращим гравцем турніру рішенням усіх учасників було визнано найдосвідченішого його учасника - викладача математичного аналізу на фізичному факультеті Радченка Олександра Миколайовича.

Фізичний факультет дякує всім командам за змістовну гру, а вболівальникам – за надзвичайну атмосферу на трибунах! До нових перемог!




Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024