Новини

 

Директор ІМВ відвідав Страсбург з офіційним візитом

15.11.2013



З 6 по 8 листопада 2013 року директор Інституту міжнародних відносин професор Валерій Копійка перебував у м. Страсбург із офіційним візитом.

Директор провів ряд зустрічей із керівництвом Страсбурзького університету, деканами факультетів та представниками структурних підрозділів, а саме: постійним представником України при Раді Європи, директором Страсбурзької школи бізнесу паном Мак Габеном, керівником відділу Ради Європи з питань реалізації освітніх проектів в країнах СНД та Середньої Азії пані Долговою, директором Інституту політичних досліджень Страсбурзького університету пані Ширман, керівником служби міжнародних відносин Інституту пані Клебес, Директором Інституту прав людини та верховенства права паном Костою, а також заступником декана факультету юридичної науки, політичних досліджень та менеджменту паном Керном.

У ході зустрічей було обговорено широке коло питань щодо розвитку співпраці між двома навчальними закладами в рамках підписаної партнерської угоди, яка передбачає зокрема взаємний обмін студентами та викладачами, а також, що найбільш принципово, можливість започаткування програм подвійних дипломів.

Співробітництво між провідними навчальними закладами України та Франції є важливим у контексті реалізації євроінтеграційних прагнень України та приведення системи освіти України у відповідність до європейських стандартів у рамках Болонського процесу.

Прес-центр ІМВ




Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024