Новини

 

У КНУ обговорили викладання юридичних дисциплін

14.11.2013
14 листопада 2013 року на базі КНУ імені Тараса Шевченка відбулася конференція «Юридична освіта в Україні: зміст і методика викладання юридичних дисциплін».
Захід організований Координатором проектів ОБСЄ в Україні у співпраці з Міністерством освіти і науки України, Київським національним університетом імені Тараса Шевченка, Львівським національним університетом імені Івана Франка та Українською правничою фундацією.
У відкритті конференції взяли участь: Мадіна Джарбусинова координатор проектів ОБСЄ в Україні; Іван Гриценко, д. ю .н., професор, декан юридичного факультету КНУ імені Тараса Шевченка, Сергій Головатий, президент Української Правничої Фундації (1992-2012рр.); Наталія Ступницька, національний менеджер проектів координатора проектів ОБСЄ в Україні; Оксана Юхта, заступник директора Департаменту реєстрації та систематизації нормативних актів, правоосвітньої діяльності Міністерства юстиції України.
Декан юридичного факультету Іван Гриценко передав вітання учасникам конференції від ректора університету Леоніда Губернського і побажав: «Нехай найкращі ідеї будуть реалізовані в навчальних планах юридичних факультетів».
Під час конференції її учасники обговорили підходи до вдосконалення змісту та методики викладання юридичних дисциплін та основні виклики і методи оцінювання якості юридичної освіти.







Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024