Новини

 

Університет Тушіа м. Вітербо – нове партнерство у міжнародному співробітництві географічного факультету

01.11.2013
31 жовтня 2013 року відбулася зустріч заступника декана з міжнародного співробітництва географічного факультету доцента Мотузенко Олени Олександрівни з представником італійського Університету Тушіа міста Вітербо професором Лоренцо Вензі, який виступає консультантом з розвитку наукових досліджень та європейських академічних програм. У Київському національному університеті імені Тараса Шевченка пан Вензі перебуває у складі міжнародної делегації представників європейських університетів – партнерів, учасників міжнародного освітнього проекту Еразмус Мундус HUMERIA (HUManities, Education, Research, International relations, Art), http://humeria.eu/.
Завдяки зустрічі, організованій Відділом міжнародного співробітництва нашого університету викладачі та магістри географічного факультету отримали унікальну можливість ознайомитися з освітніми пропозиціями університетів партнерів, умовами конкурсу стипендій для участі у проекті. Особливо важливим була можливість персонального спілкування з відповідальними представниками університетів, консультації та практичні поради всім зацікавленим учасникам зустрічі.
Такий формат організації заходу дозволив визначити спільні наукові інтереси географічного факультету та Університету Тушіа міста Вітербо не тільки у межах освітнього проекту Еразмус Мундус HUMERIA, а й визначити програму спільних заходів у сфері освіти та науки та ініціювати підписання рамкової угоди про співробітництво. Географічний факультет щиро вдячний співробітникам Відділу міжнародного співробітництва за сприяння розбудові партнерських зв’язків факультету з провідними європейськими університетами.



Прес-ценр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024