Новини

 

Проект Erasmus Mundus відкриває шлях до публікацій у міжнародних фахових виданнях

28.10.2013


23 жовтня 2013 року на геологічному факультеті відбулася зустріч з іноземним членом редакційної колегії «Вісника Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Геологія» Пауло Перейрою.

Пауло Перейра є доцентом литовського університету Миколи Ромеріса (Mykolas Romeris University, http://www.mruni.eu/en/) і працює у таких іноземних виданнях геолого-географічного спрямування як Solid Earth та Geoderma. Наразі перебуває за програмою обміну Erasmus Mundus у нашому університеті.

Відбулася зустріч гостя з деканом геологічного факультету В. А. Михайловим та заступником начальника відділу міжнародного співробітництва, науковим співробітником геологічного факультету О. І. Меньшовим. Було обговорено роботу П. Перейри як члена редколегії Вісника, окреслено перспективи спільних досліджень у галузі ґрунтознавства, магнетизму оточуючого середовища та геоморфології.

У ході екскурсії геологічним факультетом П. Перейрі були продемонстровані спеціалізовані лабораторії та нещодавно відкрита аудиторія В. Вернадського.

Під час відкритої зустрічі зі студентами, аспірантами та науковцями обговорювалися питання, пов’язані з публікацією статей у міжнародних виданнях, озвучувалися рекомендації щодо їхньої підготовки, процесу рецензування та спілкування з рецензентами. Окрім представників геологічного факультету на зустріч були запрошені колеги географи та пан Берталан Радванзький, який також перебуває в університеті за програмою обміну Erasmus Mundus.



Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024