Новини

 

Економісти відсвяткували День факультету

25.10.2013
Погожої осінньої днини 24 жовтня 2013 року у житті Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбулася дійсно важлива подія – відсвяткував свою 69-ту річницю від дня заснування один з лідерів класичної економічної освіти в Україні – наш славетний Економічний факультет! У свої шістдесят дев’ять років факультет лише розквітає, набирається сил та продовжує вражати нас своїми перемогами та досягненнями!


Відсвяткували цю визначну подію на економічному факультеті дійсно грандіозно! На честь свята силами студентського парламенту факультету за підтримки декана Базилевича В.Д. було організовано і блискуче проведено чудове та надзвичайно захоплююче дійство – святковий концерт до Дня економічного факультету.
За традицією на початку свята студенти, викладачі, аспіранти та співробітники виконали Гімн економічного факультету. У всіх присутніх складалося таке враження, що навіть стіни наспівували таку близьку і знайому кожному з нас мелодію.
З привітаннями до присутніх звернувся проректор Київського національного університету імені Тараса Шевченка Ігор Олексійович Лютий та декан економічного факультету Віктор Дмитрович Базилевич.



Такого різноманіття виступів наш факультет ще не бачив! Всіх присутніх з Днем економічного факультету вітали учасники студій народного, сучасного та бального танцю, вокальної студії, музично-інструментальний ансамбль економічного факультету.




За традицією у цей день економічний факультет відзначає свої здобутки та перемоги і визначає найкращих!
Отже найкращим студентом бакалаврату стала Сидорук Тетяна - студентка 4 курсу спеціальності «Економічна теорія», кращим студентом магістратури – Головчук Дмитро - студент 2 курсу магістратури спеціальності «Корпоративні фінанси».


У номінації «краща академічна група» перемогу здобули 1 група 2 курсу спеціальності «Економіка підприємства» (староста Потєєв Сергій) та 2 курс магістратури спеціальності «Менеджмент інноваційної діяльності» (староста Вакуленко Вероніка).
Найкращим куратором ЕФ стала к.е.н., доц. Мельник Тетяна Григорівна.
Нагороджувалися і студенти, що брали активну участь у науковому та громадському житті університету. Вітаємо їх!




Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024