Новини

 

Делегація з університету Ханоя

21.10.2013
Відбулася зустріч із ректором КНУ Леонідом Губерським. На зустрічі були присутні проректор з науково-педагогічної роботи (міжнародні зв’язки) Петро Бех, проректор з наукової роботи Сергій Вижва, завідувач кафедри китайської, корейської та японської філології Інституту філології Іван Бондаренко, представники відділу міжнародного співробітництва.
Під час зустрічі ректор Університету соціальних та гуманітарних наук Нгуєн Ван Кхань подякував Леоніду Васильовичу за можливість відвідати Київський університет: «Я радий відвідати ваш університет, що є головним університетом країни. Сподіваюся, що наша зустріч продовжиться плідною співпрацею», — зазначив він. Нгуєн Ван Кхань розповів, що Університет соціальних та гуманітарних наук має 16 факультетів, де навчається понад 13 тисяч студентів. Пан Ван Кхань підкреслив, що їхній університет готовий приймати на стажування українських студентів, які вивчають в’єтнамську мову.
Ректор КНУ Леонід Губерський подякував за візит та розповів про вивчення в’єтнамської мови в Інституті філології. Зважаючи на те, що в Університеті соціальних та гуманітарних наук не вивчають українську, Леонід Васильович розповів про те, що у КНУ існує можливість слухати обраний курс за обраним фахом англійською або російською мовою.
Ректори обговорили можливості обміну студентами, викладачами, проведення спільних міжнародних конференцій, семінарів тощо. Наприкінці зустрічі Леонід Губерський та Нгуєн Ван Кхань підписали Угоду про академічне співробітництво між Київським національним університетом імені Тараса Шевченка та Університетом соціальних та гуманітарних наук м. Ханоя. Угода сприятиме академічним обмінам, співпраці між двома університетами та розвитку міжкультурної освіти.






Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024