Новини

 

Конференція до 70-річчя Дніпровської битви

17.10.2013
17 жовтня 2013 року в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція «Вікопомний подвиг героїв битви за Дніпро і Київ» (до 70-річчя Дніпровської битви).
У роботі науково-практичної конференції взяли участь представники Організації ветеранів України, Київської міської організації ветеранів, Ради ветеранів війни і праці університету, студенти історичного факультету, курсанти Військового інституту, науково-педагогічні працівники структурних підрозділів КНУ імені Тараса Шевченка.
Відкрив конференцію перший проректор КНУ Олег Закусило. Він привітав учасників та побажав їм плідної роботи. Підкресливши, що битва за Дніпро стала однією з найбільших битв у світовій історії, Олег Каленикович вніс пропозицію вшанувати пам’ять героїв Дніпровської битви й покласти квіти до пам’ятника Невідомому солдату у Парку слави. Виконати почесну місію було доручено студентам-відмінникам історичного факультету та курсантам Військового інституту.
Однією з ключових доповідей конференції була доповідь завідувача відділом історії Другої світової війни Інституту історії України НАН України О. Є. Лисенка.








Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024