Новини

 

Відбулася конференція студентів студентського містечка університету

16.10.2013
15 жовтня в Актовій залі Інституту післядипломної освіти відбулася Конференція студентів Студентського містечка університету. Рішенням більшості, а саме 65 делегатів (представників від факультетів та інститутів) головуючим конференції було обрано заступника голови профкому В'ячеслава Шамрая, який розпочав свою роботу з привітального слова, наголосив на значимості сьогоднішньої події та ознайомив усіх присутніх із порядком денним, на якому розглядалися наступні питання:

1. Затвердження Положення про Студентську Раду студентського містечка Київського національного університету імені Тараса Шевченка;
2. Затвердження Положення про Студентську Раду гуртожитку Київського національного університету імені Тараса Шевченка;
3. Обрання голови Студентської Ради студентського містечка.
4. Обрання заступників голови Студентської Ради студентського містечка;
5. Різне.

Серед запрошених на Конференції були присутні: директор Студентського містечка університету Сергій Легкий, заступник директора Студмістечка Павло Остапенко, керівник сектору координації роботи зі студентами Андрій Коновалов.


До присутніх із вітальним словом звернувся директор Студентського містечка Сергій Легкий. Він зазначив, що створення Студентської Ради студентського містечка стане кроком до тісної взаємодії з органами студентського самоврядування, Первинною профспілковою організацію, структурними підрозділами Університету та іншими вищими навчальними закладами, органами державної влади України, громадськими об'єднаннями України. Заступник директора студмістечка Павло Остапенко коротко ознайомив делегатів Конференції та запрошених зі структурою Студентського містечка університету.


На початку засідання було затверджено регламент роботи, обрано робочі органи, а саме: секретаря Конференції (студентка 2 курсу факультету соціології Юлія Шпарковська) та лічильну комісії у складі трьох осіб – Світлани Бучик, Іллі Бачуріна та Анни Кошової.

Кожен із делегатів Конференції мав можливість ознайомитися з проектами вищезазначених Положень, а також ознайомитися з програмами кандидатів на посаду голови Студентської Ради студентського містечка університету.

Після тривалих обговорень, внесення ряду змін та пропозицій до проектів Положень, рішенням більшості було затверджено положення «Про Студентську Раду студентського містечка Київського національного університету імені Тараса Шевченка» та положення «Про Студентську Раду гуртожитку Київського національного університету імені Тараса Шевченка».






Друга частина Конференції була присвячена обранню голови Студентської Ради студентського містечка університету.
На цю посаду балотувалися 3 кандидати – Сергій Кличковський, Ростислав Нижник та Олександр Панарін. Варто зазначити, що кожен із представлених кандидатів мав досвід у роботі студентського самоврядування, кожен був активістом на своєму факультеті, користувався повагою та авторитетом.




Присутні мали можливість заслухати програму кожного з кандидатів та поставити запитання. Після тривалих обговорень шляхом таємного голосування головою Студентської Ради Студентського містечка університету більшістю голосів було обрано студента 1 курсу магістратури факультету психології Сергія Кличковського. Заступниками голови СтудРади стали Олександр Панарін, Юрій Погребняк, Ростислав Нижник та Денис Девятак.



Вітаємо нове керівництво новоствореного органу студентського самоврядування університету, бажаємо успіхів у цій нелегкій справі та нових звершень!

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024