Новини

 

Відбувся День філософського факультету

22.04.2005
20 квітня 2005 року філософський факультет Київського університету відзначав День факультету, який в цьому році співпав зі святкуванням 60-річчя Перемоги в Великій Вітчизняній війні.

До цієї події було приурочене відкриття філософським факультетом спільно з профкомом клубу для студентів-філософів. В ньому капітально відремонтували підвальне приміщення, зробили спортивний та тренажерний зал, зал для відпочинку та проведення дискотек, культурного дозвілля. Були також закуплені необхідні меблі, відео та аудіо апаратура.

День факультету урочисто святкувався в актовій залі університету, де зібрались студенти, викладачі і гості, що прийшли привітати філософський факультет зі святом, та вшанувати ветеранів війни.

З вітальним словом перед присутніми виступив декан філософського факультету Анатолій Євгенович Конверський, він поздоровив філософів зі святом, та вручив нагодами найкращим працівникам і студентам. Привітати філософський факультет прийшли гості, колишні випускники цього факультету, які зараз займають значні державні посади. Цінні подарунки від голови Київської державної адміністрації Олександра Омельченка отримало керівництво факультету та найкращі викладачі і студенти.

Головною подією вечора стала театралізована вистава присвячена 60-річчю Великої Перемоги “Історії кохання на дорогах війни”, яку поставили студенти філософського факультету. Ця вистава була виконана талановито й дійсно на високому рівні, адже не може бути кращого визнання для актора та режисера, ніж сльози на очах у глядачів та бурхливі овації.



ПРЕС-ЦЕНТР
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024