Новини

 

Свято індійської культури в Інституті філології

23.09.2013
Свято індійської культури в Інституті філології
20 вересня в Актовій залі Інституту філології Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбулася неофіційна посвята в студенти першокурсників-індологів. «Мета нинішнього заходу – культурно-пізнавальна. Ми сподіваємося, що завдяки таким зустрічам студенти, особливо першокурсники, зможуть краще роззнайомитися, відчути себе в колективі й поринути в атмосферу автентичної індійської культури», - зазначив викладач мови й літератури гінді кафедри Близького Сходу Юрій Ботвінкін.
На свято до студентів-індологів завітала представник Посольства Індії – пані Йоджну Патель. «Мені надзвичайно приємно бачити таке натхнення й бажання українських студентів вивчати мову гінді. Я з радістю дарую вам любов, яку привезла зі своєї країни», - звернулася до юних індологів пані Йоджна.
Екскурс у вивчення мови та культури гінді в Україні зробила викладач кафедри Близького Сходу Катерина Довбня. За тим розпочався концерт, в якому взяли участь студенти-індологи Київського та Лінгвістичного університетів.
За традицією свято завершилося частуванням – у Центрі мови гінді та індійської культури гості й учасники заходу змогли скуштувати національних індійських ласощів.
Текст: Анна Мукан,
Фото: Анна Юнак, прес-центр Інституту філології





Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024