Новини

 

Міжнародна конференція «Норвегія і Україна: досвід і можливості співробітництва»

09.09.2013
Шановні студенти, аспіранти та науково-педагогічні працівники університету!
Запрошуємо Вас відвідати пленарне засідання Міжнародної конференції «Норвегія і Україна: досвід і можливості співробітництва», яке відбудеться 27 вересня 2013 р. в Головному корпусі Київського національного університету імені Тараса Шевченка (вул. Володимирська, 60, Зала засідань Вченої ради) з 10.00 до 13.00.
Організаторами Міжнародної конференції, яка проходитиме в Києві з 25 по 27 вересня 2013 р., є Університет Нурланда (м. Буде, Норвегія), Міжнародний фонд соціальної адаптації для військовослужбовців (Україна), Київський національний університет імені Тараса Шевченка та Таврійський національний університет імені В.Вернадського (Україна).
Участь у конференції візьмуть представники органів державної влади України та посольств Королівства Норвегії і України, дипломатичні представники, представники та науковці українських та норвезьких університетів.
В ході роботи конференції обговорюватимуться досвід, досягнення та перспективи норвезько-українського співробітництва в економічній, культурно-освітній та науковій сферах, актуальні напрями наукових досліджень, інновації в освіті. Магістри університету Нурланда відвідають виробничі підприємства та компанії в Україні, що є частиною програми бізнес-практики.
Запрошуємо усіх зацікавлених.
За додатковою інформацією звертайтесь до Управління міжнародного науково-технічного співробітництва та інноваційних технологій (Адмінбудівля НДЧ, вул. Толстого, 14а), тел. 239-3436


Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024