Новини

 

НОВІ МАГІСТЕРСЬКІ ПРОГРАМИ НА ЮРИДИЧНОМУ

03.09.2013
Починаючи з 2013/14 навчального року, на юридичному факультеті Київського національного університету імені Тараса Шевченка запроваджено три англомовні магістерські програми:
1. LLM in Legal Practice;
2. LLM in Human Rights;
3. Legal Regulation of Public Administration and Human Rights (спільно з Університетом Миколаса Ромеріса).
Програма "Legal Practice" спрямована на формування у студентів навичок практикуючого юриста. Зокрема, в межах програми викладатимуться курси щодо юридичної практики у сфері кримінального права, публічного права; захисту інтересів клієнтів в Європейському суді з прав людини, тощо.
Детальніша інформація про програму знаходиться за цим посиланням http://law.univ.kiev.ua/component/k2/item/1671-urgent-call-for-applications-ll-m-legal-practice.
Програма "Human Rights" має за мету надати грунтовні знання студентам, які зацікавлені у правозахисній діяльності. До навчального плану програми включено курси щодо участі Європейського суду з прав людини у механізмі захисту прав людини, верховенства права, тощо.
Детальніша інформація щодо програми - за цим посиланням http://law.univ.kiev.ua/component/k2/item/1670-urgent-call-for-applications-ll-m-human-rights.
Програма "Legal Regulation of Public Administration and Human Rights" являє собою спільну магістерську програму з Університетом Миколаса Ромеріса (Вільнюс, Литва). Студенти, які успішно завершать навчання за програмою, отримають два дипломи: диплом магістра права Київського національного університету імені Тараса Шевченка та диплом магістра права Університету Миколаса Ромеріса.
Детальніша інформація щодо програми - за цим посиланням http://law.univ.kiev.ua/component/k2/item/1669-admission-to-the-new-joint-master-degree-programme-legal-regulation-of-public-administration-and-human-rights.


Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024