Новини

 

Художня виставка «Діагональ часу» в ІМВ

28.08.2013
Презентуємо вашій увазі родинну виставку «Діагональ часу», яка розкриває живопис української династії митців, що утворилася ще на початку минулого століття.

Свій відлік династія починає з чудових акварелей Красного Івана Миколайовича та його дружини живописця, автора сюжетних полотен та натхнених портретів Лівшиц Слави Наумівни, які багато років викладали в Національній академії образотворчого мистецтва і архітектури і виховали не одне покоління сучасних митців.

Красна Тетяна Іванівна, з дитинства повсякденно перебуваючи в творчій атмосфері мистецької родини, продовжила шлях батьків на теренах живопису, який збагачує своїми тонкими ліричними пейзажами та натюрмортами. Мистецтво її чоловіка, Ольхова Олександра Васильовича, переконливо свідчить про уміння відтворювати в картині образ такої вітальної сили, яка налаштовує на відчуття миттєвого емоційного підйому і співпереживання.

Ольхова Марина Олександрівна у своїй творчості продовжує традиції дідуся, працюючи у техніці акварелі, разом з тим, перебуває у творчих пошуках, звертаючись до техніки пастелі та акрилу.

Запрошуємо всіх бажаючих відвідати виставку в холі Інституту міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка! (вул. Мельникова, 36/1)





Прес-центр



Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024