Новини

 

Президент Спілки ректорів ВНЗ України Леонід Губерський закликав керівників вищої школи успішно провести вступну кампанію

04.07.2013
Шановні колеги!

Для вступників 2013 року 1 липня відкрилися двері приймальних комісій вищих навчальних закладів І-ІV рівнів акредитації державної, комунальної і приватної форм власності.

Усвідомлюючи відповідальність перед українським суспільством за формування інтелектуальної еліти країни, від імені Спілки ректорів вищих навчальних закладів України закликаю керівників вищої школи успішно провести вступну кампанію.

Насамперед необхідно забезпечити планомірну і чітку роботу приймальних комісій, зосередивши їх увагу на суворому дотриманні положень правил прийому до вищого навчального закладу та законодавства з питань вищої освіти, створити належні умови роботи для працівників приймальних комісій, організувати харчування і медичне обслуговування всіх учасників вступної кампанії.

Основним принципом роботи приймальних комісій кожного навчального закладу має стати високий рівень професійності і культури технічного персоналу. Треба пам’ятати, що постійна увага до вступників, надання їм і громадськості повної та достовірної інформації щодо правил прийому, кількості поданих заяв, конкурсної ситуації тощо, дієва співпраця з представниками засобів масової інформації та громадськими спостерігачами – це один із способів формування у суспільстві довіри до навчального закладу.

Звертаємо особливу увагу на своєчасному поданні інформації до Єдиної державної бази з питань освіти, що є запорукою об’єктивності її висвітлення в інформаційній системі «Конкурс» і доступності для спостереження громадськості за ходом вступної кампанії.
проститутки уфа. На сайте http://www.boduar.com индивидуалки уфа.

Ми переконані, що завдяки нашим спільним зусиллям вступна кампанія 2013 року буде зразковою у відкритості і прозорості, студентами-першокурсниками стануть саме ті, хто має найвищі навчальні досягнення, а вища школа України зробить ще один крок для утвердження в Європейському просторі вищої освіти.

З повагою,

Президент Спілки ректорів Л. В. Губерський



Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024