Новини

 

Міжнародний конкурс "Моя Україно"

29.10.2003
Товариство зв'язків з українцями за межами України (Товариство "Україна-Світ"),
Державний комітет України у справах національностей та міграції, Міністерство культури і мистецтв України,
Головне управління освіти і науки Київської держадміністрації,
Центр українознавства Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Міжнародна організація "Жіноча Громада" започаткували для учнів української о зарубіжжя

Міжнародний конкурс "Моя Україно"


Сьогодні. 29 жовтня 2003 року, урочисто нагороджуються Почесною грамотою переможні 1 туру: найактивніші і найдостойніші учасники Міжнародного конкурсу "Моя Україно". Першими на Конкурс надійшли твори учнів Дитячої експериментальної середньої загальноосвітньої школи народного мистецтва м. Краснодар, (керівник - Ельвіра Валентинівна Персдерій). Ці роботи задали тон виставки - на високому художньому рівні, різнопланові, тематичні. Журі конкурсу, оцінюючи роботи учасників, визнало одними із найкращих роботи дітей цієї школи у номінації "Образотворче мистецтво" і представило .то нагороди ПРОКОПИЧ Оксану і БІЛЯЄВУ Вікторію за роботи в техніці колаж.

Також нагороджується одна з найактивніших учасниць Конкурсу із Білорусі (м. Брест) у номінації "Образотворче мистецтво" КОШЕЛЮК Анастасія (керівник - Заліна Валентина Іванівна) за кращі вироби з плетіння із соломки і художню вишивку.
Шановні друзі! Запрошуємо до участі в Конкурсі всю українську молодь зарубіжжя.

Метою Конкурсу є активізація виховної та патріотичної роботи серед учнівської молоді українського зарубіжжя, виявлення художніх і літературних обдарувань серед української юні зарубіжжя.

Конкурс проводиться за номінаціями: "Образотворче мистецтво", "Література". "Музика".

Для участі в Конкурсі залучаються учні, які навчаються в недільних школах та державних освітніх закладах українського зарубіжжя.

Творчі роботи надсилаються на розгляд журі. яке підбиває підсумки Конкурсу та визначає переможців. Кількість переможців у кожній номінації визначає журі.
На Конкурс подаються твори найрізноманітніших жанрів образотворчого мистецтва. літератури і музики про Україну із зазначенням: назва роботи, ім'я та прізвище автора, дата народження, повна, поштова домашня адреса, адреса навчального закладу, ім'я та прізвище вчителя (викладача, керівника недільної школи), який підготував учасника та місце його роботи.

Роботи учасників Конкурсу не повертаються.
Право власності на творчі роботи переможців Конкурсу переходить до його організаторів, які використовують їх при організації виставок, реалізації міжнародних гуманітарних програм, зазначаючи автора.

Із кращими творами ми знайомитимемо наших читачів у газеті "Український Форум" під рубрикою "Надійшли на конкурс "Моя Україно".


Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024