Новини

 

Кубок філософів

03.07.2013
Завдяки щирим прихильникам більярду, яких стає все більше, цей вид спорту в нашому університеті стрімко розвивається. Під егідою Асоціації більярду КНУ, що нараховує 60 спортсменів і Президентом якої є ректор університету Леонід Губерський, вже проведено кілька турнірів серед науково-педагогічних працівників. Всі вони викликали велике зацікавлення як серед учасників, так і серед уболівальників.
Тож Асоціація інформує усіх зацікавлених про те, що 6 липня 2013 року в Більярдному клубі „ПРОМЕНАДА” (вул. Овруцька, 18) відбудеться особисто-командний відкритий Кубок філософського факультету з більярду „Вільна піраміда” - КУБОК ФІЛОСОФІВ. Головний суддя змагань - декан філософського факультету Анатолій Конверський.
Асоціація більярду висловлює велику вдячність випускнику філософського факультету 1998 року Ярославу Чернишу та керівництву Більярдного клубу „ПРОМЕНАДА” за спонсорську підтримку в організації змагання.
Турнір розпочнеться 6 липня 2013 року о 9.00. За додатковою інформацією звертатися до секретаря асоціації за телефоном (067) 907-32-88.
Отож – вперед до перемог! Адже терпіння, наполегливість і піт – непереможна комбінація, - запорука успіху.

Секретар асоціації більярду
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка О.Безносюк


Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024