Новини

 

Команда ІМВ посіла перше місце на фіналі Моделі Міжнародного кримінального суду – 2013

05.06.2013
Команда Інституту міжнародних відносин у складі Антона Мойсеєнка, Віталія Набухотного (студенти IV курсу спеціальності міжнародне право), Олени Кучер і Катерини Бусол (аспіранти І курсу кафедри міжнародного права) посіла перше місце на фіналі Моделі Міжнародного кримінального суду – 2013.
Конкурс проходив з 27 по 31 травня 2013 р. у м. Гаага, Королівство Нідерланди. Команда Інституту міжнародних відносин, яка виграла регіональний раунд Моделі, що проводився з 17 по 19 квітня 2013 р у м. Москва, змагалася з Московським державним університетом ім. М.В. Ломоносова та Балтійським федеральним університетом ім. І. Канта. Цьогорічна проблематика моделювання охоплювала питання амністії щодо міжнародних злочинів та впливу діяльності комісій із примирення на прийнятність справ у Міжнародному кримінальному суді.
Команда щиро вдячна за підтримку рідній кафедрі міжнародного права, зокрема зав. каф. О.В. Задорожньому та тренеру ас. А.О. Кориневичу. Особлива вдячність за допомогу в організації поїздки до Нідерландів доц. М.М. Гнатовському, а також Андрію Пасічнику та Посольству України в Королівстві Нідерланди.





Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024