Новини

 

У ВІКНУ відбувся День відкритих дверей

27.05.2013


З метою популяризації військової служби та професійної орієнтації молоді 25 травня 2013 р. у Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбувся День відкритих дверей.
Традиційно військово-навчальний підрозділ університету в цей день відвідали батьки майбутніх вступників.
Розпочався захід із демонстрації слайдів та відеофільму про Військовий інститут. Заступник начальника Військового інституту з виховної роботи полковник Віктор Уліч розповів про славетну історію, сьогодення, здобутки й перспективи розвитку університету та ВІКНУ, організацію навчально-виховного процесу, матеріально-технічну базу та правила прийому. Віктор Уліч разом із ТВО заступника начальника Військового інституту з навчальної роботи полковником В’ячеславом Кириком та начальниками факультетів надали вичерпні відповіді на численні запитання присутніх.
Батьків та майбутніх абітурієнтів найбільше цікавили особливості вступної компанії 2013 року, за якими спеціальностями та кількістю буде проводитись цьогорічний набір, порядок розподілу випускників й перспективи їх військової служби після закінчення навчання.

















Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024