Новини

 

ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ В НАВЧАЛЬНО-НАУКОВОМУ ЦЕНТРІ «ІНСТИТУТ БІОЛОГІЇ»

24.05.2013
23 травня 2013 року в ННЦ «Інститут біології" КНУ відбувся заключний, у цьому році, День відкритих дверей.
Незважаючи на несприятливі погодні умови, до Інституту завітали близько тридцяти майбутніх абітурієнтів, серед яких були старшокласники і випускники коледжів, переважно медичного спрямування, які прагнуть здобувати вищу освіту за фахом біолог. Особливо привабливою вона є для лаборантів, фельдшерів-лаборантів, медсестер, які надалі прагнуть працювати на посадах лікарів-лаборантів. В цьому році вперше буде проведено набір в магістратуру за цією спеціалізацією.
Знайомство з Інститутом біології розпочалося з екскурсій кафедрами, де гості заходу могли ознайомитися з напрямками досліджень, лабораторним устаткуванням (прим. – цілий ряд навчальних та наукових лабораторій Інституту оснащені сучасними приладами). Співробітники кафедр розповідали про особливості навчального процесу, міжнародні зв’язки. Проте одним з ключових запитань до них було - працевлаштування. Приємно зазначити, що більшість випускників Інституту біології працюють за фахом, як в державних установах, так і в приватному секторі. Позитивним досвідом пошуку роботи та співпрацею з Центром працевлаштування студентів Університету поділилися аспіранти інституту.
Опісля відбулася мультимедійна презентація, завдяки якій присутні могли систематизувати інформацію, отриману під час екскурсій кафедрами. Було приділено увагу питанню про забезпечення житлом та умови проживання в базовому гуртожитку №9, що знаходиться в студмістечку, неподалік від навчальних корпусів Університету.
Сподіваємося, що кожен зміг отримати відповіді на свої запитання, адже вибір фаху, як і вибір вишу є надзвичайно важливим у житті кожної людини. На заході були присутні заступник директора з виховної роботи О. Г. Короткий, спеціаліст центру працевлаштування студентів К. Є. Вавроневич, співробітники всіх кафедр Інституту біології та студентський актив.
Бажаємо всім випускникам гарно скласти ЗНО та вступити до обраного вишу.
Оксана Берник,
Голова НТСА ННЦ «Інститут біології»





Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024