Новини

 

В ІНСТИТУТІ ЖУРНАЛІСТИКИ – «ВЕСНА». ЖУРНАЛІСТИ – НА ВАРТІ

20.05.2013
З 20 по 25 травня 2013 року в Інституті журналістики КНУ імені Тараса Шевченка пройде уже 46-ий фестиваль «Журналістська весна». Він традиційно збирає викладачів, студентів, випускників та абітурієнтів Інституту. Цьогоріч до фестивалю також приєднаються гості з Білорусі.

Фокус уваги фестиваю зосереджено на журналістиці як небезпечній, а іноді й екстремальній професії, тому його гасло - «Журналіст на варті…». Організатори «Журвесни» підготували чимало різноманітних заходів. Це і майстер-класи відомих українських журналістів Жана Новосельцева, Андрія Куликова, Олександра Бутка, Віталія Портнікова, і проект «Газета за 24 години», і Міжнародна наукова студентська конференція.
За порцією позитиву та гарного настрою приходьте на концерт Rock’Day, конкурс «Містер ІЖ», виступ Заслуженого академічного зразково-показового оркестру Збройних Сил України, флешмоб та на театральну постановку студії «Комільфо», повболівайте за свою команду на турнірі з міні-футболу. Заходи фінального дня фестивалю, 25 травня, розпочнуться об 11.00 (реєстрація з 10.30), гала-концерт – о 12.10.
Не пропустіть момент першого виконання гімну «Журналістської весни» на церемонії відкриття фестивалю 20 травня о 14 годині та першого урочистого винесення її прапора, спробуйте отримати пряничок (а не батіжок!) від В.Різуна та сфотографуйтесь із ним на згадку! Приходьте, буде цікаво!


Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024