Новини

 

Фестиваль «Арт-Сузір»я 2013» зажив доброї слави

20.05.2013


16 травня 2013 року в приміщенні Актової зали Головного навчального корпусу КНУ імені Тараса Шевченка відбулося урочисте закриття IX загальноуніверситетського фестивалю студентської художньої творчості «Арт-Сузір’я 2013».
Урочиста церемонія нараховувала 31-го переможця, які отримали дипломи І, ІІ та ІІІ ступенів, подарунки та грошову премію. Головний організатор фестивалю Молодіжний центр культурно-естетичного виховання дякує за фінансову підтримку Первинній профспілковій організації університету, Ректорату та Проректору з науково - педагогічної роботи Володимиру Анатолійовичу Бугрову.
В Гала-концерті продемонстрували свою майстерність кращі виконавці в семи мистецьких напрямках та жанрах. Непомітно для присутніх промайнув час концерту, на якому панувала атмосфера свята пісні, танцю, інструментального виконавства та театрального мистецтва. За відгуками гостей та посмішками на обличчях переможців фестивалю було зрозуміло, що варто продовжувати культурно-мистецьку роботу в стінах рідної Альма-Матер, бо це потрібно не лише творчо обдарованим студентам Київського національного університету імені Тараса Шевченка, а й усім шанувальникам наших талантів.

Художній керівник МЦКЕВ
Наталія Антоненко













Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024