Новини

 

Американські кадети знайомляться з ВІКНУ

20.05.2013
Військовий інститут Київського національного університету імені Тараса Шевченка відвідали кадети Військової академії Збройних сил США Вест-Пойнт, які протягом трьох місяців проходили мовну підготовку та практику з культурознавства в Україні.
Під час зустрічі з курсантами відбувся обмін досвідом з підготовки військових фахівців у навчальних закладах обох країн. Гостям розповіли про історією ВІКНУ, організували зустріч з курсантами та культурну програму.
Курсанти випускного курсу факультету іноземних мов та військового перекладу за спеціальностями “Міжнародні відносини” та “Переклад”, а також голови Курсантської ради, Ради сержантів та Воєнно-наукового товариства курсантів та студентів Військового інституту були активними учасниками всіх подій.
Для представників Збройних сил США був проведений брифінг, в ході якого вони ознайомилися зі структурою інституту та інтегрованою системою підготовки військових кадрів для Збройних Сил України.
Після брифінгу відбулася жвава дискусія, під час якої американські кадети та українські курсанти мали змогу поставити один одному запитання, що стосувалися не лише навчального процесу, а й організації дозвілля, патріотичного виховання, курсантського самоврядування та повсякденного життя військовослужбовців. Делегація відвідала також факультет іноземних мов та військового перекладу ВІКНУ. Атмосфера щирості і невимушеності панувала на всіх заходах.









Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024