Новини

 

Команда ІМВ здобула блискучу перемогу!

15.05.2013
Команда Інституту міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка у складі студентів спеціальності «Міжнародне право» 1 курсу магістратури Богдана Токарського, Поліни Григанської та 3-ого курсу Олексія Маслова здобула блискучу перемогу в 16-му Конкурсі імені Ф.Ф. Мартенса з міжнародного гуманітарного права, що відбувся з 22 по 26 квітня 2013 року в Росії. Особлива подяка тренеру команди А.О. Кориневичу, асистенту кафедри міжнародного права, а також науковому консультанту - доценту кафедри М.М. Гнатовському.
Конкурс проводився під егідою Регіональної делегації Міжнародного Комітету Червоного Хреста в РФ, Білорусі, Молдові та Україні, а також Російської асоціації міжнародного права серед команд юридичних факультетів і ВНЗ Російської Федерації, Білорусії, Молдови і України. Особливість цьогорічного конкурсу полягала ще й у тому, що його проведення співпало зі святкуванням 150-річчя існування Міжнародного Комітету Червоного Хреста (МКЧХ).
Цього року в конкурсі взяли участь команди студентів юридичних факультетів 13 університетів з різних куточків СНД, включаючи Балтійський федеральний університет (РФ), Дагестанський державний університет (РФ), Міжнародний Незалежний Університет Молдови (Молдова), Міжнародний університет «МІТСО» (Білорусь) та інші.
Змагання проходило в надзвичайно теплій і привітній атмосфері. Команда ІМВ відзначилася не лише своїми виступами безпосередньо у раундах, а й презентацією на відкритті конкурсу. Команда представила пісню про конкурс Мартенса у власному виконанні, слова якої на закритті вже знали не лише всі інші команди, а й журі.
Це надзвичайний успіх команди ІМВ, що доводить високий рівень і величезний інтерес до міжнародного гуманітарного права та конкурсів з судових дебатів студентів Інституту.

Прес-центр ІМВ


Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024