Новини

 

День довкілля у гуртожитку №5

20.04.2013
20 квітня у гуртожитку № 5 відбувся загальний суботник в рамках акції «Зробимо Україну чистою!». Цей захід, організований після довгої зими, пройшов чудово. Навіть погода намагалася допомогти: у такий сонячний теплий день мало хто зміг всидіти вдома. Кожен із студентів сприйняв цей захід як ще одну можливість приємно та корисно провести час з друзями, підтримати таку соціально-значиму ініціативу.
Під час прибирання панувала дружня, тепла атмосфера, яку підігрівалася не тільки сміхом, хорошим настроєм, а ще й гарячим солодким чаєм з різною смакотою. Кожен знайшов собі заняття до душі: хтось змітав сміття з доріжок, хтось застосовував свої творчі нахили, розмальовуючи лавки, хтось трошечки побув агрономом, обкопуючи дерева та розпушуючи землю. Кожен приніс із собою класний настрій та бадьорість духу.
Цікаво було спостерігати, як разом працювали студенти різних років навчання. Ми можемо бути різними людьми, мати різні погляди, інтереси, але любов до нашого міста, до університету нас об’єднує. Студенти мали можливість поспілкуватися поза межами університету, в неофіційній обстановці, поза семінарами і лекціями, на півдня забувши про проблеми теорії держави і права, предмет і метод цивільного права і т.д. Разом ми зробимо наше студмістечко чистішим, затишнішим аби воно зустріло травень і літо зеленим, квітучим, перетвореним. Але не слід забувати, що саме від нас залежить, якою буде наша домівка, адже один день інтенсивного прибирання не матиме ваги, якщо не підтримувати цю чистоту надалі.



















Студентська рада гуртожитку № 5

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024