Новини

 

На економічному виставка майстрів Петриківського розпису

10.04.2013



Економічний факультет Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Заслужений художник України Тетяна Гарькава та лауреат премії імені Нечуя-Левицького Галина Назаренко запрошують Вас на відкриття виставки майстрів Петриківського розпису “Перлина України”, присвяченій святкуванню 200-річчя від дня народження Тараса Шевченка.
На виставці буде представлено близько 80 робіт розпису на папері і полотні, у розписаних рушниках і хустках, розписі по дереву Майстрів петриківського розпису – заслуженого художника України Людмили Горбулі, заслуженого художника України Тетяни Гарькавої, лауреата премії ім. Нечуя-Левицького Галини Назаренко, Надії Пікуш, Валентини Хоменко, Ірини Кібець, Валенини Карпець, Марії Яненко, Яни Захарченко, Вікторії Тимошенко, Олени Ярмолюк та молодого покоління учнів Петриківського училища-79 та театрально- художнього коледжу м. Дніпропетровськ.
З 27 по 30 березня 2013 року виставка з великим успіхом експонувалася на Днях культури України в Туркменістані ( м.Ашхабад). У рамках проведених культурних заходів жителі Ашхабаду змогли ознайомитися з культурою і мистецтвом українського народу.
Після урочистого відкриття майстри проведуть майстер-клас та поділяться з охочими секретами петриківського розпису.
Чекаємо на вас 12 квітня о 13.00 за адресою вул. Васильківська, 90а, Київський національний університет імені Тараса Шевченка, економічний факультет.




Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024