Новини

 

Нова магістерська програма на економічному факультеті

09.04.2013
На економічному факультеті на базі спеціальності "Бізнес-адміністрування" започатковано спільну магістерську програму з Університетом Мачерата (Італія)

З метою розширення мобільності студентів економічного факультету в рамках Болонського процесу на базі спеціальності "Бізнес-адміністрування" започатковано спільну магістерську програму з Університетом Мачерата (Італія). Наразі узгоджений договір про відкриття магістерської програми проходить фінальне затвердження у Сенаті Університету Мачерата. Міжнародна магістерська програма стартує з 1 вересня 2013 року. Спеціальність "Бізнес адміністрування" передбачає прийняття на навчання абітурієнтів, які мають диплом бакалавра, спеціаліста або магістра будь-якої спеціальності.
Під час візиту до Італії завідувача кафедри міжнародної економіки професора Старостіної А.О. та доцента кафедри Кочкіної Н.Ю. проведено зустрічі з ректором Університету Мачерата, проректорами та деканами факультетів, досліджено структуру університету, відвідано інформаційний центр, центр міжнародного співробітництва, античну бібліотеку, інші структурні підрозділи університету.

27 лютого 2013 року прийнято участь у офіційній церемонії інаугурації 2013/2014 навчального року. Під час церемонії проф. Старостіною А.О. вручено офіційне привітання з інаугурацією від ректора КНУ імені Тараса Шевченка акад. Губерського Л.В. У офіційній промові ректора Університету Мачерата професора Л. Лакке відмічено, що співпраця з іноземними університетами-партнерами, зокрема, з Київським національним університетом імені Тараса Шевченка, розширює географію міжнародного співробітництва, що забезпечує університетові високу конкурентоспроможність в умовах глобалізації.

Узгоджено процедуру навчання на міжнародній програмі підготовки магістрів з міжнародного бізнесу на базі спеціальностей "Бізнес-адміністрування" (економічний факультет КНУ імені Тараса Шевченка) та "Міжнародні економічні та торговельні відносини" (факультет політичних наук, комунікацій та міжнародних відносин Університету Мачерата). Спільна магістерська програма дозволить її учасникам безкоштовно навчатись протягом семестру у вузі-партнері та в результаті отримати два дипломи про вищу освіту визнаних у світі університетів: КНУ імені Тараса Шевченка та Університету Мачерати.















Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024