Новини

 

Cтуденти ІМВ та юридичного факультету підкорятимуть Женеву

02.04.2013
Команда Київського національного університету імені Тараса Шевченка привезла приємні новини з регіонального Європейського раунду Міжнародних судових дебатів з права СОТ (ELSA Moot Court Competition on WTO law (EMC²), що відбувався з 20 по 24 березня 2013 року у м. Клуж-Напока (Румунія). Університет представляють Марія-Христина Козій (2 курс магістратури Інституту міжнародних відносин), Олеся Кривецька (4 курс Інституту міжнародних відносин) та Віталій Данильченко (1 курс магістратури юридичного факультету) .
В дебатах з права СОТ, що проводяться кожного року, беруть участь команди університетів з усього світу. Змагання проходить у кілька етапів: національний раунд (організовується, якщо з однієї країни понад 3 команди бажають взяти участь у змаганнях), регіональний раунд (два європейських, один азійсько-тихоокеанський та один – для країн Північної і Південної Америки), а найкращі чотири команди з кожного раунду зустрічаються на фінальному етапі Судових дебатів.
За результатами відбіркових змагань Регіонального раунду у м. Клуж-Напока наші студенти, з 12 команд-учасниць, посіли друге місце і разом із командами з Греції, Швейцарії та Нідерландів увійшли у четвірку найкращих. Вони продовжуватимуть боротьбу у фінальному раунді Судових дебатів на початку травня у м. Женева. У Швейцарії зустрінуться 16 найсильніших команд світу.
На цей раз студенти Київського національного університету імені Тараса Шевченка залишили позаду команди з London School of Economics and Political Science, Martin-Luther-Universität Halle-Wittenberg, Московської Вищої Школи Економіки та ін. Крім того, Олеся Кривецька отримала нагороду “Вest Oralist” (Найкращий Оратор).
Команду Університету готують випускниці ІМВ Вікторія Коцюбська та Анна Гладштейн – адвокати Адвокатської фірми «Сергій Козьяков і Партнери». Науковий керівник команди – Сергій Козьяков, доцент кафедри міжнародного приватного права Інституту міжнародних відносин.






Прес-центр ІМВ




Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024