Новини

 

Королева університету 2013

01.04.2013
Незважаючи на відсутність за вікном весни, вона все ж таки вирішила завітати 29 березня до стін Університету Шевченка. Саме в цей день у актовій залі Інституту міжнародних відносин відбулося традиційне весняне свято під назвою "Королева Університету 2013". 16 найгарніших дівчат з усіх факультетів та інститутів нашого вишу боролися за звання найпривабливішої. Вимогливе журі могло оцінити конкурсанток під час дефіле як у ділових костюмах, так і у вечірньому вбранні. Учасниці виявили неабияку фантазію, щоб представили костюми, що тим чи іншим чином уособлювали факультет кожної красуні. 8 найвродливіших змогли підкорити глядацькі серця не лише своєю красою, а й умінням довести власні переконання і знання, відповідаючи на складні запитання в рамках інтелектуального конкурсу.

За рішенням журі Міс Гармонією було визнано Євгенію Смирнову з факультету психології, Міс Глядацьких Симпатій - Олександру Тонконог з інституту філології, 2-ю Віце-Міс та Міс Фото - Дарію Білу (факультет соціології). 1-ю Віце-Міс стала Тетяна Бойко, представниця механіко-математичного факультету.

І хоч яким би складним не був вибір, але в кожному змаганні має бути переможець. Найкрасивішою та найталановитішою дівчиною університету визнали Марію Подгорну з філософського факультету, яка й отримала корону "Королеви Університету 2013".











































Самые выгодные условия, товары для здоровья оптом Бренд refectocil купить с доставкой соевая приставка Видео портале обеденные зоны купить в челябинске, кухни - купить кухонные гарнитуры більше фото

текст Віталія Баки
фото Дениса Кривопалого/філософський факультет КНУ

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024