Новини

 

ННЦ “Інститут біології” відчинив двері абітурієнтам

01.04.2013
28 березня 2013 року в ННЦ “Інститут біології” відбувся День відкритих дверей. Заступники директора з навчальної роботи Павло Георгійович Баланта Анатолій Віталійович Подобайло розповіли абітурієнтам та їхнім батькам про умови вступу та організацію навчання за ОКР “Бакалавр” і “Магістр”, структуру навчальних планів і програм Інституту, основні напрямки підготовки і спеціальності, а також про умови навчання, проживання та відпочинку майбутніх студентів-біологів.
На кафедрі біохімії відвідувачів гостинно зустріли доценти Анатолій Васильович Давиденко, Людмила Василівна Гарманчук, Олексій Миколайович Савчук. Екскурсії навчально-науковими лабораторіями у супроводі Олексія Савчука та Сергія Мандрика викликали жваву зацікавленість усіх присутніх. Олександр Юрійович Артеменко з кафедри біофізики розказав про сучасні ІТ технології в біології. На зустрічі абітурієнтів із співробітниками кафедр вірусології, зоології,мікробіології та загальної імунології майбутні абітурієнти познайомились із потужною науково-дослідною базою ННЦ “Інститут біології”. Гості захоплено слухали розповідь завідувача кафедри Фізіології та екології рослин Наталії Юріївни Таран таїї співробітників–Ольги Петрівни Ольхович і Вікторії Назарівни Белавої – про щорічну практику студентів в ботанічних садах і заповідних зонах України.
Особливої уваги,на думку професорсько-викладацького активу ННЦ “Інститут біології”,заслуговує міжнародно-іміджева політика Інституту, а саме: міжнародні гранти студентів, програми з обміну, стажування за кордоном, подвійні дипломи магістрів-біологів.
Зустріч виявилась практично орієнтованою та інформативно насиченою, тому й не дивно, що всі відвідувачі заходу відтепер мають достатньо інформації щодо перспектив й умов навчання в одному з найбільш передових підрозділів Київського національного університету імені Тараса Шевченка – ННЦ“Інститут біології”.
Наступна зустріч в ННЦ “Інститут біології” відбудеться 23 травня 2013 року.

Марина Ребенко
Сектор інформаційного забезпечення





Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024