Новини

 

ХІ міжнародна науково-практична конференція студентів, аспірантів та молодих вчених «Шевченківська весна 2013: Економіка» розпочала роботу

21.03.2013
19 березня розпочалася ХІ міжнародна науково-практична конференція студентів, аспірантів та молодих вчених «Шевченківська весна 2013: Економіка». Сьогодні економічний факультет Київського національного університету імені Тараса Шевченка вкотре гостинно відкрив свої двері для всіх невгамовних мандрівників шляхами сучасної економічної науки.





Цього року організатори з НТСА перевершили самих себе: до України завітали представники 20 країн світу, при чому як постійні, давно знайомі учасники, так і новенькі. Свої надбання в галузі економіки вирішили вперше представити широкому загалу студенти з Іспанії, Італії, Латвії, Македонії, Сербії, Словенії, Чехії та Чорногорії. Україну на конференції репрезентують 8 міст, серед яких Київ, Львів, Харків, Бережани, Дніпродзержинськ, Луцьк, Алчевськ, Умань. Всього в конференції беруть участь 262 молодих науковців.
Окремо треба зазначити, що вимоги до змісту статей з кожним роком невблаганно підвищуються. Тому, контроль якості вдалося пройти лише 257 роботам. Тож з впевненістю можна стверджувати, що до збірника увійдуть кращі серед кращих, а отже під факультетським дахом протягом наступного тижня буде зібрана майбутня еліта світової економічної думки.





У вільний час учасники мали змогу здійснити прогулянку видатними історичними місцями Києва, познайомитись один з одним та поспілкуватися з студентами економічного факультету. Після урочистого відкриття, на якому молоді таланти привітали та побажали успіхів і наснаги декан економічного факультету, член-кореспондент НАН України, д.е.н., професор Віктор Дмитрович Базилевич та завідувачі кафедр. Всіх бажаючих було запрошено скласти цілісний пазл передумов кризи Єврозони разом з доцентом факультету бізнесу і економіки Університету Південної Данії Полом Шарпом під час його лекції, тему якого було зазначено як «The Euro crisis in the light of historical experience». По завершенні найзатятіші дослідники, намагалися віднайти ефективні ліки для хворобливої світової економіки в ході круглого столу на тему «Global economic instability: factors, implications and regulatory measures».





Робота конференції триватиме до кінця тижня.







Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024