Новини

 

Довгоочікувана поїздка до друзів

02.03.2013
2березня з чудовим весняним настроєм студенти соціальних відділів юридичного факультету та факультету психології (голова – Казанцева Юлія) прямували до автобуса. Ми всі вже давно чекали на цю поїздку – поїздку до дитячого будинку «Чебурашка» в с.м.т. Рокитне. Для подорожі ми обрали першу суботу березня, оскільки хотіли першими привітати діток з початком весни. Час в дорозі пройшов дуже швидко, адже ми були в очікуванні веселої і цікавої зустрічі з дітлахами.
Найприємнішим для нас було те, що з часу останнього нашого візиту нас не забули. Ми одразу поринули у спогади як проводили квест, конкурси та показували фокуси.
Цього разу діток у «Чебурашці» побільшало, їх тепер 12 хлопчиків і 7 дівчаток, тому ми провели нові конкурси на знайомство. Трішки згадавши один одного та познайомившись з новенькими вихованцями, ми перейшли до жвавих ігор. Дитячий будинок сповнився гучним сміхом, щастям і позитивом. Далі на наших маленьких друзів чекав сюрприз, адже ми приїхали не з порожніми руками. Кожен наш маленький друг і подружка отримали іграшки, олівці та фарби, книжки та касети з улюбленими мультфільмами. Нашим головним подарунком став відеопрогравач, якого студенти вручили мешканцям дитячого будинку. Протягом року учасники соціальних відділів організовували багато handmade вечорів, вироби з яких також попрямували до діток.
Разом з нами цього дня до дитячого будинку приїхала ініціативна група від організації «Колесо добрих справ». Вони провели для дітей майстер-клас з виготовлення підсвічників. Ця робота настільки захопила нас і малят, що ми забули про всі свої турботи.
Але, на жаль, настав час прощатися. Хлопчики й дівчатка запрошували нас знову приїжджати до них і гостювати довше. Дитячі мрії повинні збуватися, і ми робитимемо все, що в наших силах, аби ці дітки стали щасливими, а їхні мрії стали реальністю.
Учасник соціального відділу
студентського парламенту
юридичного факультету
Товмач Анна










Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024