Новини

 

Другa щорічнa регіональнa конференція Центру економічних досліджень (EROC) “Економічна теорія: інноваційні методи викладання та роль досліджень у навчальному процесі”

12.03.2005
Invitation

Українська Асоціація Економістів

НаУКМА/EERC Центр економічних досліджень

Консорціум з удосконалення менеджмент освіти в Україні


 

 

ЗАПРОШЕНЯ

 

Українська Асоціація Економістів (УАЕ) в співпраці з НаУКМА/EERC Центром економічних досліджень (EROC)* та Консорціумом з удосконалення менеджмент освіти в Україні (CEUME) запрошує Вас взяти участь у Перших національних зборах Української Асоціації Економістів 14 квітня 2005 року та у Другій щорічній регіональній конференції Центру економічних досліджень (EROC) на тему “Економічна теорія: інноваційні методи викладання та роль досліджень у навчальному процесі” 1516 квітня, 2005 року. Обидва заходи проходитимуть в приміщеннях Консорціуму економічних досліджень та освіти (EERC) у Національному університеті Києво-Могилянська академія (вул. Волоська 10, Київ 04070).

__________________________________________________________________________________

Українська Асоціація Економістів (УАЕ) проводитиме свої Перші національні збори на території Консорціуму економічних досліджень та освіти (EERC) 14 квітня 2005 року. Діяльність УАЕ  спрямована на поширення економічних знань в Україні шляхом сприяння економічній освіті, дослідженням, та публікаціям, а також започаткуванням вільного спілкування та обміну інформацією. Інформацію про реєстрацію та реєстраційний внесок можна знайти в документі прикладеному до цього запрошення. Програму Зборів можна отримати на сайті Асоціації www.uea.org.ua.

Центр економічних досліджень (EROC)*, спільно започаткований Національним університетом “Києво-Могилянська академія” та EERC, також запрошує Вас 15 та 16 квітня 2005 року взяти участь в Другій щорічній конференції, присвяченій економічній освіті. Центр, що знаходиться на території Національного університету “Києво-Могилянська академія”, було засновано у 2003 році з метою підтримки високоякісних економічних досліджень та допомоги іншим освітнім інституціям модернізувати навчальні програми та викладання економічних дисциплін. Центр отримує фінансування від Світового Банку. Метою конференції є продовження спільних зусиль, спрямованих на створення потужного ресурсного центру та вебсайту. Програму конференції можна отримати на сторінці EROC на сайті www.eerc.kiev.ua.

 

Запрошуємо Вас взяти участь у обох заходах (Конференції EROC і Зборах Асоціації) або лише в одному з них за Вашим бажанням. 35 відібраних учасників Конференції EROC отримають грант, що покриватиме переїзд, поселення та деякі інші витрати на конференцію (критерії відбору подано нижче у аплікації на грант). Лише викладачі курсів з економічної теорії з університетів України, Білорусії, Молдови та Грузії можуть подавати заявки на даний грант.

Учасники, які не одержать гранту мають сплатити 100 гривень реєстраційного внеску за Конференцію EROC та 50 гривень реєстраційного внеску за Перші національні збори Української Асоціації Економістів (загальний реєстраційний внесок – 150 гривень), які покриватимуть витрати на харчування та матеріали. Реєстраційні та аплікаційну форми подано нижче. Зверніть увагу, що аплікація на грант передбачає також подачу двох додаткових документів (детальну інформацію подано у аплікаційній формі). Відібраним учасникам будуть надані місця для проживання у Києві протягом двох ночей 14 та 15 квітня, а також відшкодовано витрати за залізничні квитки в обидва кінці. Термін аплікації на грант 16 березня 2005 року. Вас повідомлять про результати відбору до 21 березня 2005 року. Реєстраційні форми всіх інших учасників прийматимуться до 25 березня 2005 року. Конференція EROC вестиметься українською або англійською мовами, тому аплікація може бути заповнена однією з цих двох мов. Збори Асоціації вестимуться українською мовою.

 

** Більш детальну інформацію про організаторів обох заходів можна знайти на таких сайтах: EROC-www.eerc.kiev.ua, CEUME-www.ceume.org.ua та Українська Асоціація економіcтів- www.uea.org.ua.

РЕЄСТРАЦІЙНА ФОРМА

 

(Термін подачі: 25 березня 2005 року)

 

Прізвище, імя та по-батькові: _________________________________________________                                                         

Посада та звання : ____________________________________________________________

 

Контактна інформація:   Email  _________________________________________________

 

Поштова адреса _______________________________________________________________

 

_______________________________________________________________________________

 

Телефонробочий______________ домашній _________________ факс________________

                                  (будь-ласка зазначте код міста)

Освіта(навчальний заклад)______________________________________________________                                     

 

Диплом та спеціалізація ________________________________________________________

 

Дата видачі диплому ______________________

 

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------  

 

РЕЄСТРАЦІЯ НА ПЕРШІ НАЦІОНАЛЬНІ ЗБОРИ

УКРАЇНСЬКОЇ АСОЦІАЦІЇ ЕКОНОМІСТІВ

(Термін реєстрації – 25 березня 2005 року)

 

 ____ Я братиму участь у Зборах Асоціації 14 квітня (реєстраційний внесок 50 гривень)

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

РЕЄСТРАЦІЯ НА КОНФЕРЕНЦІЮ EROC

 

______ Я братиму участь у Конференції EROC 1516 квітня як відібраний учасник

 (реєстраційний внесок 0 гривень; аплікаційну форму на грант EROC докладаю)

 

______ Я братиму участь у Конференції 1516 квітня (реєстраційний внесок 100 гривень)

 

______ Я братиму участь у Банкеті на честь конференції EROC 15 квітня

             (додатковий внесок 60 гривень, безкоштовно для відібраних учасників)

 

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Загальна вартість реєстраційного внеску:

            Збори Української Асоціації Економістів (50 гривень)                 ________

            Конференція EROC для невідібраних учасників(100 гривень)   ________

            Банкет на честь Конференції EROC  (60 гривень)                       ________

 

            Загальна сума до сплати:                                                             ________

            (CEUME сконтактує з вами для оформлення платежу)

 

 

 


КОНФЕРЕНЦІЯ EROC

 

АПЛІКАЦІЙНА ФОРМА НА ГРАНТ

 

Термін подачі 16 березня 2005 року

 

(Будь-ласка, надсилайте дану форму разом із поданою вище реєстраційною інформацією)

 

______ Я подаюсь на грант EROC для участі у конференції

 

             Для подання на грант слід відіслати до 16 березня 2005 року такі документи:

 

1.      Копію навчальної програми одного з економіко-теоретичних курсів, які ви викладаєте. Якщо у вас немає навчальної програми у електронному вигляді, будь-ласка, подайте одну сторінку анотації курсу з економічної теорії, який ви викладаєте.

2.      Стисле (один параграф) обґрунтування того як одна, чи більше тем конференції можуть допомогти вам у викладанні.

3.      CV на 1-2 сторінки, з зазначенням публікацій, починаючи від 2000 року, академічного досвіду, зокрема курсів, які ви викладали та викладаєте, а також професійного тa міжнародного досвіду, пов’язаного з тематикою конференції.

 

      Увага: Всі презентації та дискусії вестимуться українською або англійською  
      мовами, тому аплікація може бути заповнена однією з цих двох мов.

 

 

Надсилайте всі реєстраційні та аплікаційні форми у вказані строки електронною поштою Проф. Джойс Глісон jggleason12@yahoo.com, або Oлесі Верченко verchenko@eerc.kiev.ua, або поштою за такою адресою:    

                                   Олеся Верченко

Програма EERC 

вул. Волоська 10, oфіс 406

Київ 04070.

 

Грант EROC покриватиме проживання протягом двох ночей (14 та 15 квітня), реєстраційний внесок за Конференцію EROC (15 та 16 квітня), додатковий внесок на банкет на честь конференції (15 квітня), а також транспортні витрати на залізничні квитки до Києва та з Києва 35 відібраним викладачам економіки. Грант не покриватиме реєстраційного внеску на Перші національні збори Української Асоціації Економістів. EROC повідомить про рішення Виборчого Комітету електронною поштою до 21 березня 2005 року. Ті учасники, що отримають грант, матимуть надати організаторам розклад прибуття та відбуття, вартість квитків і підтвердити бронювання готелю.

 

 

 

 

Питання щодо Перших національних зборів Української Асоціації Економістів надсилайте Ярославі Наймушиній yasia@eerc.kiev.ua. Телефон: (+38-044) 492-8012.

 

Питання щодо гранту EROC та конференції EROC надсилайте Олесі Верченко verchenko@eerc.kiev.ua. Телефон: (+38-044) 492-8012.

 

 

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024