Новини

 

Золота медаль КНУ за міжнародне співробітництво

25.02.2013
25 лютого 2013 року відбулося на відкритті XVІ Міжнародної виставки навчальних закладів «Сучасна освіта в Україні-2013» Київський національний університет імені Тараса Шевченка було нагороджено Золотою медаллю у номінації «Міжнародне співробітництво у галузі вищої освіти».

Варто зазначити, що Виставка «Сучасна освіта в Україні» є одним з найбільших майданчиків для презентацій інноваційних проектів, обміну досвідом, обговорення актуальних проблем та творчих змагань в галузі освіти. Цього року на виставці представлено близько 500 учасників з 25 регіонів України, а також управління освіти, заклади післядипломної освіти, науково-методичні центри, видавці сучасних підручників, виробники технічних засобів навчання, автори інноваційних педагогічних технологій, міжнародні установи, підприємства, комерційні структури та видавництва, що співпрацюють із системою освіти, низка професійних журналів, періодичних видань.
Організаторами виставки виступають Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Національна академія педагогічних наук України, Київська торгово-промислова палата, виставкова фірма «КАРШЕ».





Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024